Open source hosting për markën tuaj dhe asetet vizuale

Provoni demo (Alfa) Mbështesni në PatreonAbonohuni për të marrë përditësime mbi Identihub

Karakteristikat

Disa nga karakteristikat kryesore të Identihub


Të gjitha në një faqe

Të gjitha asetet tuaja vizuale janë paraqitur në një faqe të vetme pa rrëmujë; gjeni asetin që ju nevojitet menjëherë.

Konvertime SVG

Ngarko asetet tuaja në format SVG dhe Identihub kujdeset për pjesën tjetër, duke ju lejuar të shkarkoni PNG-të dhe formatet e tjera të skedarëve në çdo madhësi.

Ndani asetet tuaja me lehtësi

Identihub ofron lidhje të dedikuara për secilën prej aseteve tuaja për të ndarë lehtësisht me bashkëpunëtorët tuaj pa dërguar email para dhe prapa.

Pa pagesë si në Birrën Falas

Versioni i vetë-instaluar i Identihub është pa pagesë. Instalojeni në serverin tuaj dhe rregullojeni atë sipas nevojave tuaja.

Projektet në Identihub

Tingëllon mirë në teori? Eksploro se si projekte të ndryshme menaxhojnë asetet e tyre në Identihub

Dizajn, por i HapurSoftuer i Lirë dhe i Hapur

Identihub është i vetë-instaluar dhe i licencuar nën licensën AGPLv3. Kjo do të thotë se softueri respekton liritë tuaja dhe ju keni kontroll të softuerit.

Mënyra më e shpejtë e punës në Dizajn

Shtoni ikona, logot, shkronjat dhe ilustrimet në një faqe të vetme dhe shpërndajini me lehtësi me partnerët, bashkëpunëtorët dhe komunitetet tuaja.

I lehtë dhe për jo-dizenjuesit

Tani skedarët tuaj SVG konvertohen lehtësisht dhe përdoren nga jo-dizajnerët pa pasur nevojë të dërgojnë skedarë me anë të postës elektronike.

I Fuqizuar nga Komuniteti

I gjithë kodi i Identihub është në GitHub dhe shumë njerëz të komunitetit tashmë janë duke kontribuar dhe duke e bërë softuer edhe më të mirë.

Bashkojuni Komunitetit